Unikl gameplay remasteru Mafie 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikl gameplay remasteru Mafie 2

Unikl gameplay remasteru Mafie 2

David Plecháček

David Plecháček

19. 5. 2020 07:13 18
Reklama

Ačkoliv čekáme na další informace k Mafia Trilogy, které bychom se měli dozvědět v průběhu dnešního dne, můžeme se na nové informace podívat už nyní. I když možná že spíše než na informace se podíváte na uniklý trailer, který ukazuje definitivní edici Mafie 3, a na gameplay záběry upravené dvojky.

Nás samozřejmě především zajímá remake prvního dílu, část z nás i remaster druhého dílu, ale od toho třetího toho příliš nečekáme. Jak se zdá, uniklý trailer nás v tomto smyslu přesvědčuje o tom, že Mafia 3 vypadá stále stejně jako před čtyřmi lety, když vyšla, už jen proto, že jsme jej už někdy v minulosti viděli. Možná si jej vybavíte jako trailer The Heist. Na jeho závěru je jen přípomínka nové edice, která bude obsahovat všechna vydaná DLC, čili Faster, Baby!, Stones Unturned a nejpovedenější Sign of the Times. Vyjít by měla ještě dnes.

Stejně tak víme, že dnes vyjde remaster dílu druhého. Ačkoliv i v tomto případě čekáme na oficiální informace, od včerejšího večera na internetu kolují záběry přímo ze hry z verze pro PS4 Pro, byť s podivnou kvalitou zvuku. Sami se tak můžete přesvědčit, kolik si lidé z Hangar 13 dali s remasterem práce. Mafia 2 v definitivní verzi vyjde stejně jako třetí díl ještě dnes, otázkou zatím zůstává cena. Napovědět by nám mohl australský PlayStation Store, který hovoří o ceně 60 eur za celou Mafia Trilogy, případně 30 eur za oba dnes vycházející díly.

Kolik bude stát samostatně zakoupený remake prvního dílu není zřejmé, tuto informaci se zřejmě dozvíme v průběhu dne. PlayStation Store ale potvrdil dřívější únik Microsoftu, který za datum vydání prvního dílu označil 28. srpna. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama