Chystá se free fly event pro Star Citizen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se free fly event pro Star Citizen

Chystá se free fly event pro Star Citizen

David Plecháček

David Plecháček

18. 5. 2020 14:29 4
Reklama

Máte-li dostatečně výkonný počítač a zajímají vás hry zasazené do vesmíru, možná po očku sledujete vývoj Star Citizen. Chris Roberts nabízí úctyhodnou vizi, čeho všeho by chtěl ve Star Citizen dosáhnout, její naplnění je ale ještě proklatě daleko. Přesto si můžete určité části poměrně často vyzkoušet, tak jako následujících 14 dní v eventu free fly.

Jak vývoj pokračuje se můžete přesvědčit v rozmezí mezi 22. květnem a 1. červnem. Pokud si vytvoříte účet, můžete otestovat nové vesmírné lodě. Podobný event se konal i loni, free-flight jen tehdy umožnil vyzkoušet všechna plavidla, zatímco ten aktuální se soustředí jen na ty z UEE Navy. Tak jako dříve bude nabídka průběžně rotovat, takže když se do Star Citizenu vrátíte později, budete moci vyzkoušet zase něco nového.

Aktuální nabídka souvisí s Invictus Launch Week, který je oslavou flotily United Empire of Earth. Dostat se na event ale není vyloženě snadné. Po přihlášení se objevíte v Area 18, přičemž se musíte skrze ArcCorp Plaza dostat ke stanici CityFlight Transit a vydat se směrem na Convention Center. Události se zúčastníte na stanici Bevic Convention Center.

Některé z lodí jsou poměrně nákladné, a tak je aktuální event skvělou možností si je osahat, aniž byste měli potřebný kapitál. Zároveň bude na výstavišti k vidění i to, co se ve Star Citizenu chystá do budoucna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama