Dance Dance Revolution V míří na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dance Dance Revolution V míří na PC

Dance Dance Revolution V míří na PC

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 5. 2020 08:00
Reklama

Fanoušci virtuálního tance už léta vzývají především značku Just Dance, případně konkurenční Dance Central, skutečnou ikonou mezi podobnými rytmickými jmény je ale Dance Dance Revolution. Titul japonské společnosti Konami, který na konci 90. let v arkádových hernách tento fenomén rozpoutal. 

Dodnes je oblíbené DDR jistější spíše ve světě automatů, postupem času ale proniklo i do hráčských pokojů a obýváků. Právě aktuálně připravovaný Dance Dance Revolution V cílí především na PC hráče, je totiž zatím exkluzivní platformě Windows. Pro zájemce je již nyní připravená otevřená alfaverze, ve které je dostupných 15 populárních skladeb. A jak že se tančí na PC?

K dispozici je primárně ovládání pomocí klávesnice (které bude patrně poměrně nudné). Majitelé speciálních Dance Dance Revolution tanečních desek je ale mohou připojit a využít potenciál hry naplno.

V současnosti je ve vývoji také verze pro smartphony, která taktéž dosud nespecifikovaným způsobem nabídne připojení k tanečním deskám.

Na arkádových kabinetech v současnosti úřaduje šestnáctý díl hlavní série s podtitulem A20 a v domácím Japonsku nabízí úctyhodnou zásobu 893 skladeb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama