Ubisoft oznamuje vlastní konferenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft oznamuje vlastní konferenci

Ubisoft oznamuje vlastní konferenci

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 5. 2020 15:21 3
Reklama

S blížícím se datem, kdy se mělo původně konat E3, odhalují herní studia své vlastní digitální „show“. Po CD Projekt RED či již proběhlém Inside Xbox svůj vlastní stream nakonec odhaluje i Ubisoft, který má za sebou již dva trailery na nový díl Assassin’s Creed Valhalla.

„S tím, jak se fyzické herní akce po celém světě odkládají kvůli pandemii COVID-19, se Ubisoft rozhodl uspořádat svou první digitální konferenci nazvanou Ubisoft Forward, a to 12. července ve 21:00. Připravte se na ukázku jako na E3 společně se spoustou exkluzivních herních novinek, vzrušujících odhalení a mnohem více.“

Ubisoft toho více neprozradil, a nejspíše k tomu má důvod. Marketingový tým je po problémech s Inside Xbox velmi opatrný, a už teď studio dostává spoustu negativních komentářů kvůli tomu, že po nalákání na gameplay z ACV jsme se žádného gameplaye nedočkali. Ubisoft Forward ale může být v tomto velmi zajímavým, jelikož v pecích studia se tvoří tituly jako Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine, Gods and Monsters a samozřejmě i Assassin’s Creed Valhalla. Doufáme tak, že si vývojáři připravili ukázek hned několik.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama