AC Valhalla dostává cinematic trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC Valhalla dostává cinematic trailer

AC Valhalla dostává cinematic trailer

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 4. 2020 13:09 55
Reklama

Ubisoft po dlouhém čekání, včerejším streamu a lákání na trailer konečně pořádně odhalil nový díl Assassin’s Creed Valhalla. Cinematic trailer nakonec měl premiéru o 15 minut dříve, a zobrazuje hlavní dění nového dílu.

Zpočátku trailer ukazuje vikingské město plné válečníků, kteří se připravují na výpravu do Anglie. Následně se rychle přesouváme na vodu, která už dávno není sérii Assassin’s Creed cizí. Předpokládáme, že v tomto díle bude opět velký důraz na cestování po moři a oceánu.

Vikingská flotila se následně dostává na pevninu, kde naráží na své protivníky. Zde vypukne velká bitva, která sice vypadá zpracováním velmi pěkně, o hře samotné nám toho ale moc neprozradí. Velký moment nastává na samotném konci – hlavní hrdina totiž svého silného protivníka skolí skrytou čepelí, a Ubisoft tak potvrzuje její návrat.

Tisková zpráva ale nabídne mnohem více informací. Potvrzuje dřívější spekulace o tom, že na hře pracuje tým za AC Black Flag a Origins. Budeme hrát za vikingského nájezdníka Eivora, u kterého si budeme moct zvolit pohlaví i podobu postavy, s nímž zažijeme novinky jako jsou nájezdy, výstavbu naší osady a vzrůst naší síly a vlivu.

Open-world svět pak bude ležet na politických aliancích či bitevních rozhodnutích. Hráč tak bude muset pečlivě vybírat, aby ochránil svůj klan. Nájezdy poslouží k zabezpečení bohatství a surovin, cestu nám ale zkříží Sasové s Alfrédem Velikým.

Tisková zpráva nehovoří o nové generaci, nicméně v traileru padlo vydání jak na Xbox One, tak na Xbox Series X. Stránka věnovaná hře pak odhaluje, že hra vyjde taktéž na PlayStation 4, PlayStation 5, Stadii, PC (EGS a Uplay), a to o Vánocích 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama