Nové video ukazuje další ročník WRC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video ukazuje další ročník WRC

Nové video ukazuje další ročník WRC

David Plecháček

David Plecháček

30. 4. 2020 14:03
Reklama

Ve skutečnosti bylo nové WRC jednou z prvních her oznámených i pro novou generaci konzolí. Zatím je jejich číslo relativně malé, a ačkoliv u spousty z nich vydání na obě generace čekáme, Kylotonn jako jeden z mála spekulace rozptýlil a obě verze potvrdil. Teď však vývojáři ukazují gameplay záběry. Z jaké verze ale jsou?

Nečekejte záběry z next-genu. Těžko říct, jestli zrovna WRC 9 využije vyššího výkonu, ale v první fázi stoprocentně vyjde jen na aktuální generaci Xboxu a PlayStationu spolu s PC, na zbylé platformy vyjde až s odstupem. To se netýká jen Xboxu Series X a PlayStationu 5, ale také verze pro Nintendo Switch. Nové video ukazující projížďku po Novém Zélandu tak není nijak zvlášť revoluční a ukazuje jen o chloupek lepší zpracování oproti předchozímu dílu.

Nový Zéland je pro seriál WRC návratem, v minulém roce se zde podnik nekonal. Jinak ale letošní rallye naváže na tradici táhnoucí se až do roku 1969, kdy se jezdí tradičně v okolí Aucklandu na Severním ostrově. Na prašné cesty této legendární rallye se vydáme už 3. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama