Co přinesl nový update do CoD: Warzone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co přinesl nový update do CoD: Warzone

Co přinesl nový update do CoD: Warzone

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 4. 2020 10:17 3
Reklama

Nový update do Call of Duty je opět něčím, co dokáže nemile potěšit vaše úložiště. Na PC se jedná celkem o 30 GB, což i dnes dá klidně za dvě celé hry. A co tento monstrózní update přinesl? Není toho tolik, ale nejspíše jen do té doby, než Activision spustí nějaké akce.

V rámci malých změn se například ve Warzone zvýšil čas na despawn Trophy Systém, Shield Turret a Deployable Cover. Turret a Recon Drone se nově neobjevují na mapě, a jsou tak mnohem lepšími pomocníky. Hráči si všimli i nového skinu na náklaďák, který se pyšní krásným růžovým pozadím a anime postavami. Zóna se pak má pohybovat pomaleji.

Activision nově do battle royale přidal i nový kontrakt Most Wanted. Ten je opakem bounty – když jej přijmete, je na vás vypsaná odměna, a to na 5 minut. Pokud přežijete, všichni vaši padlí spoluhráči budou oživeni. Co ale studio neprozradilo je to, že Most Wanted nastupuje místo Bounty, což nebylo hráči přijato pozitivně, a myslíme si, že se Bounty do hry brzy vrátí, stejně jako v minulosti Trios.

Poslední zajímavostí je nová Red Access Card, která padá z legendárních beden. Zatím prý nemá žádné použití, počítá se ale s tím, že v budoucnu vývojáři zpřístupní bunkr, který je prozatím uzavřen. Podobných míst, které vyžadují interakci s hráčem, je více. Kromě bunkru zde máme i počítač a telefon na vojenské základně. Hráči pak počítají s tím, že tyto věci v budoucnu poslouží ke speciálním akcím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama