Na AC Valhalla pracuje 15 herních studií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na AC Valhalla pracuje 15 herních studií

Na AC Valhalla pracuje 15 herních studií

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 4. 2020 08:23
Reklama

V dlouhém livestreamu na Ubisoft kanále jsme se včera postupně dozvídali, kam nás nový Assassin’s Creed oficiálně zavede. Na nový díl jsme čekali dlouho, Ubisoft si opět bez náznaků vzal 2 roky pauzu, a zdá se, že měl proč. Assassin’s Creed: Valhalla bude nejspíše skutečně ambiciózní projekt.

Pokud budeme ignorovat spekulace, které hovořili o masivním světě se severskými zeměmi i celou Anglií, studio Ubisoft Montreal včera zveřejnilo tweet, kde děkuje všem svým studiím. „Vzrušující! Obrovská gratulace našim válečníkům ve studiích za všechnu dobrou práci a vášeň, která vedla k tomuto odhalení. Také bychom chtěli poděkovat 14 studiím po celém světě, která nám pomáhala s vývojem. Víte, kdo jste, a my jsme vděční za vaše odhodlání! Skàl!“

Tweet nám mimo jiné přinesl potvrzení, že vedoucím studiem vývoje bylo kanadské Ubisoft Montreal, které se prozatím staralo o vývoj všech hlavních Assassin’s Creed her. Také tím ale ukázalo, že Valhalla může být masivní projekt, a to právě díky zapojení 15 herních studií. Jen pro představu, na předchozím díle Odyssey pracovalo 10 studií, 7 z nich patřilo Ubisoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama