Spencer: Pocit z hraní bude jako z 2D na 3D
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spencer: Pocit z hraní bude jako z 2D na 3D

Spencer: Pocit z hraní bude jako z 2D na 3D

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 4. 2020 12:29 9
Reklama

Sice o nové generaci konzolí víme už celkem dost informací, zejména co se Xbox Series X týče. Stále ale není jasné, co všechny nové technologie mohou znamenat, koneckonců to ani není možné zjistit, dokud si konzole sami nevyzkoušíme. Dle Phila Spencera ale nová generace přinese velkou revoluci.

Ředitel Xboxu Phil Spencer je na Twitteru velmi aktivní, a často svým fanouškům odpovídá na jejich dotazy. Výjimkou nebyla ani otázka na to, jakou technologii považuje Spencer za největší výhodu, jestli to je například raytracing, o kterém se v poslední době hodně mluví.

„Raytracing na konzolích bude skvělý. Soustředím se zejména na práci, kterou děláme okolo Dynamic Latency Input (odezva vstupu od uživatele pozn. red). Myslím si, že pocit z her se na této nadcházející generaci dramaticky změní, stejně jako tomu bylo u přechodu z 2D na 3D, když vezmeme v potaz upgrade CPU, DLI, propustnosti paměti a SSD.“

Samozřejmě můžou být slova Spencera pouze snůškou marketingových vět, které mají hráče pouze nalákat, pravdou je ale to, že napříč herním průmyslem je nová generace konzolí opravdu masivně vyzdvihována, a to nejen samotnými studii, ale i herními vývojáři. Jak se vy těšíte na novou generaci?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama