Update firmwaru PS4 působí problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update firmwaru PS4 působí problémy

Update firmwaru PS4 působí problémy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 4. 2020 08:45 14
Reklama

Včerejší aktualizace 7.50 firmwaru konzole PlayStation 4 sice přinesla jen nenápadná vylepšení výkonu a plynulosti fungování systému, zároveň ale zřejmě působí problémy. Někteří hráči si tak stěžují na zacyklení bootu, nulovou odezvu po zapnutí, nefunkční připojení ovladače nebo problémy s Blu-Ray mechanikou přístroje.

Alespoň se to týká uživatelů Redditu, kteří na podobné případy upozorňují. Nejčastějším se zdá být problém, který zacyklí konzoli v “boot loopu”, neboli nekonečném zapínání a vypínání stroje bez možnosti vnějšího zásahu. Některé hráče začal systém nově odpojovat od služeb PlayStation Network, přibyly potíže s bezdrátovým připojením DualShocku a několik uživatelů tvrdí, že se jejich PlayStation po nainstalování aktualizace opakovaně samovolně zapíná.

Card

Jedny z největších diskuzních vláken na subredditu pak odkazují na problémy s nefunkční diskovou mechanikou, která odmítá číst vložená média, a nulovou odezvou konzole, která nevysílá žádná data do televize nebo monitoru.

Card

Zmíněnými problémy pochopitelně netrpí všichni hráči. Zdá se ale, že s updatem 7.50 skutečně není něco v pořádku. Lze očekávat, že společnost Sony brzy přispěchá s další, menší aktualizací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama