Potvrzení remasteru Crysis, vyjde i na NS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Potvrzení remasteru Crysis, vyjde i na NS

Potvrzení remasteru Crysis, vyjde i na NS

David Plecháček

David Plecháček

16. 4. 2020 08:55 1
Reklama

Je to jen několik okamžiků, co jsme dotočili poslední podcast, v němž jsme mimo jiné řešili, k čemu všemu vlastně svými náznaky Crytek odkazuje. Teď už část skládačky máme odhalenou – odkazuje k remasteru prvního dílu série Crysis. Ačkoliv informace stále nemůžeme považovat za oficiální, na twitterovém účtu „lashman“ se objevil úryvek z oficiální stránky hry.

Na stránkách Crysis se objevil následující text: „Crysis Remastered přináší nové grafické možnosti, nové textury, a díky CryEnginu i podporu nativního raytracingu pro PC, PlayStation, Xbox a – vůbec poprvé – i Nintendo Switch.“ V této větě tak stojí to nejdůležitější, totiž že jde (zatím) jen o remaster prvního dílu z roku 2007, že přinese nové možnosti a vyšší rozlišení, a že vyjde na PC a všechny tři konzole.

Kromě toho se na stránkách též objevil artwork, který je doplněn právě platformami, s nimiž se počítá – tedy jak s PC, PS4, Xboxem One a Nintendem Switch. Na jedné ze stránek stojí, že se remasteru dočkáme brzy, datum vydání však bude zřejmě až součástí oficiálního oznámení, které by mělo následovat v dohledné budoucnosti.

Zatím není zřejmé, zda v budoucnu dojde i na další dva díly série, nebo zda součástí toho prvního bude i multiplayer, jehož původní servery už nejsou dostupné. Zároveň se spekuluje i nad tím, že je ve vývoji i zbrusu nový díl, Crytek ale pochopitelně takové zvěsti komentovat nebude. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama