Možná objeven concept art WB Supermana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Možná objeven concept art WB Supermana

Možná objeven concept art WB Supermana

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 4. 2020 12:32 1
Reklama

Vedle nesmírně oblíbené série netopýřích her Arham se velmi často spekuluje o videoherním zpracování dobrodružství Batmanova kolegy v červenomodrém trikotu. Herní Superman od WB Games Montréal v současné době platí za pravděpodobně zrušený projekt, uživatel Twitteru Tatlinsky ale na webu umělce Joela Dos Reis Viegase objevil concept art, který možná ukazuje, jak měl svět tohoto titulu vypadat.

Na snímku prolétá v živém a světelnými efekty prošpikovaném městě Metropolis oblíbený hrdina noční oblohou. K autenticitě příspěvku přispívá vodoznak tvůrčího studia Steambot, které na hrách kanadského studia pracovalo a Viegas zde figuruje jako viceprezident. Konkrétně tým pracoval na konceptech postav pro Batman: Arkham Origins a DLC kostýmů pro Arkham Knight. Supermanský obrázek byl nalezen právě v albu nazvaném “Batman Games”.

Možná objeven concept art WB Supermana
i Zdroj: Hrej.cz

Všechna zmíněná odhalení zatím studia WB i Rocksteady (tvůrci série Arkham) nechávají bez komentáře. Faktem ale je, že se ve stejném albu nacházejí i náčrty hrdinky Harley Quinn, které možná pocházejí z jiného zrušeného (a nikdy nepotvrzeného) projektu hry Suicide Squad.

Současnou situaci kolem využití licencí hrdinů komiksového světa DC pod hlavičkou Warner Bros. lze mapovat jen těžce. Spekulace inklinují k tomu, že WB Montréal vyvíjí hru s Batmanem založenou na komiksech z rebootovaného světa DC. Britští Rocksteady zase kategoricky odmítají vývoj Supermana a v souvislosti s nimi se mluví především o větším RPG ze světa Harryho Pottera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama