Ve FIFA i MLB:TS se utkají opravdoví hráči
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve FIFA i MLB:TS se utkají opravdoví hráči

Ve FIFA i MLB:TS se utkají opravdoví hráči

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 4. 2020 13:29
Reklama

Dnešní den přinesl fanouškům virtuálních i reálných sportů hned dvě zajímavá oznámení. Společnost EA a partnerství firem SIE, MLB a MLBPA oznámily pořádání šampionátů se skutečnými hráči. V MLB The Show Players League se utká 30 profesionálních baseballistů, zatímco The Stay and Play Cup nabídne zápasy dvaceti skutečných fotbalistů z různých koutů Evropy.

První zmíněný turnaj si klade za cíl získat prostředky pro asociace Boys & Girls Clubs ve Spojených státech a Kanadě. Ty se snaží zajistit lepší budoucnost pro místní mládež v otázkách vzdělávání a sportu. Do soutěže se zapojí všechny kluby ligy MLB a každý zastupuje skutečný hráč včetně mladých talentů i bývalých hvězd. Během turnaje pak z jednotlivých organizací do rozpočtu asociací potečou tisíce dolarů v závislosti na výsledcích zápasů..

Fotbalový Stay and Play Cup, oficiálně podporovaný studiem EA Sports, taktéž bojuje za dobrou věc. Pořadatelé věnují milion dolarů fondu Global Giving’s Coronavirus Relief. Soutěž proběhne formou streamů na Twitchi a barvy svých domovských klubů se pochlubí mimojiné hvězdy Borussie Dortmund, Realu Madrid nebo Liverpoolu. Vedle finanční podpory hodlá EA motivovat fotbalové fanoušky ke komunitnímu sjednocení z bezpečí domovů.

Ve FIFA i MLB:TS se utkají opravdoví hráči
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama