Pořadatelé se vyjádřili k letošnímu BlizzConu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pořadatelé se vyjádřili k letošnímu BlizzConu

Pořadatelé se vyjádřili k letošnímu BlizzConu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 4. 2020 08:00 2
Reklama

Pandemie covid-19 zapříčinila zrušení několika herních akcí, což se týká například Taipei Game Show, E3 nebo QuakeConu. Otazníky se vznáší také nad těmi následujícími. První na ráně je samozřejmě kolínský Gamescom, jehož pořadatelé jsou v případě zrušení připraveni vytvořit náhradní program. Blizzard se zase zamýšlí nad osudem BlizzConu.

V čerstvém příspěvku jsou fanoušci pomalu připravování na možnost, že se akce v letošním roce také nemusí uskutečnit. Své k tomu řekla Saralyn Smith, která má pořádání BlizzConu na starost. „Všichni doufáme, že koncem roku bude situace vypadat lépe. Podstatné ale je, že v tuto chvíli je příliš brzy na to říct, zda je BlizzCon 2020 realizovatelný. Zdraví naší komunity, zaměstnanců a dalších lidí, kteří s show pomáhají, je pro nás nejdůležitější,” řekla, přičemž dodala, že bude ještě pár měsíců trvat, než dojde k finálnímu rozhodnutí, zda BlizzCon uskutečnit, či nikoliv.

V příspěvku také zmiňuje, že už nyní zvažují možnosti a různé scénáře ohledně pořádání akce. V tomto ohledu myslí také na její návštěvníky. Pořadatelům je jasné, že se na BlizzCon řada fanoušků velmi pečlivě připravuje. Jim slibují, že udělají vše, co je v jejich silách, aby jim co nejdříve předali důležité informace.

BlizzCon by se i letos měl uskutečnit v listopadu v kalifornském Anaheimu. Těžko však předvídat, zda budou koncem roku příznivé podmínky k pořádání takto velké akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama