MMO New World odloženo na srpen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MMO New World odloženo na srpen

MMO New World odloženo na srpen

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 4. 2020 06:51
Reklama

Aktuální společenská situace zasahuje do práce všech studií, bez ohledu na jejich velikost a finanční možnosti. Třeba takový Amazon je sice schopný napumpovat do svých herních projektů stovky milionů dolarů, i on nicméně musí počítat se zdržením, jelikož i vývojáři pod jeho taktovkou momentálně pracují z domova. Také zde tedy dochází k odkladům.

Bavíme se teď o chystaném MMO New World. Hra měla původně vyjít koncem května. Ještě začátkem týdne to vypadalo, že je vše na dobré cestě, článek od The New York Times o případném zdržení nic nezmiňoval. Odklad oznámil až nyní game director Scot Lane v krátkém příspěvku.

Nový termín dává autorům tři měsíce navíc, datum vydání se posouvá až na 25. srpna. Uzavřená beta by měla odstartovat v červenci. Důvodem k odkladu jsou, stejně jako v dalších případech, potíže vyplývající z vývoje v rámci home office. Lane v příspěvku zmiňuje, že se jim i nadále daří dělat velké pokroky, chtějí se však ujistit, že hru vydají v té nejlepší možné formě. Jedním dechem také dodává, že zdraví a bezpečí zaměstnanců je na prvním místě.

Potká stejný osud i další projekty pod křídly Amazonu? Co třeba chystané sci-fi PvP Crucible? I to má vyjít na konci května. V tomto případě nicméně bylo již avizováno, že se v případě problémů hra raději odloží, než aby byli vývojáři vystaveni tlaku. Na další detaily si budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama