Microsoft asi chystá důležitá oznámení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft asi chystá důležitá oznámení

Microsoft asi chystá důležitá oznámení

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 4. 2020 09:30 91
Reklama

Koncem roku budou k dispozici nové konzole. O nich už toho víme poměrně dost. Sony i Microsoft jsou nicméně stále opatrní, pokud se začne mluvit o titulech, které na nový hardware připravují. V případě Microsoftu bychom se však velmi brzy měli dočkat představení zajímavých novinek.

O skutečnosti promluvil na fóru Resetera insider vystupující pod přezdívkou Shinobi602. V konverzaci kolem Xbox Game Studios nejprve reagoval na přání jiného uživatele, aby Microsoft odhalil více her s grafickými detaily na úrovni série Gears. Hráči očekávající něco takového podle něj nebudou zklamáni.

Trochu více následně prozradil až pod tlakem dotazů ze strany ostatních uživatelů. „Nejsem v pozici, abych prozrazoval detaily, moje přezdívka by byla ráno rozmáznutá na všech webech, pokud bych to udělal. Takže to neudělám. Nebudete už ale muset čekat příliš dlouho, opravdu. Jsem ohromně nadšený z toho, co ze strany Xboxu přijde… Úžasné fantasy světy, rebooty, velké sci-fi… Měli bychom se královsky bavit.”

Shinobi sice neprozradil mnoho, jeho jméno se nicméně napříč herními weby objevilo i tak. Fantazie ostatních diskutérů se následně samozřejmě rozjela na plné obrátky. Někteří jsou kupříkladu přesvědčeni, že tím úžasným fantasy světem musí být Fable 4.

Někteří si náznaky od Shinobiho spojili se slovy Mirandy Sanchez, redaktorky IGN. Ta v nedávném vysílání podcastu Unlocked lákala na vzrušující oznámení pro fanoušky Xboxu, které přijde v pondělí. Možná tedy skutečně nebudeme muset dlouho čekat, do pondělí to asi vydržíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama