“Tajný trik” s létáním v AC zřejmě nefunguje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka “Tajný trik” s létáním v AC zřejmě nefunguje

“Tajný trik” s létáním v AC zřejmě nefunguje

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 4. 2020 15:43 1
Reklama

S obrovskou popularitou úspěšného hitu Animal Crossing: New Horizons přichází i různé mýty a spekulace. Jeden z nejpopulárnějších se týká létání na speciální ostrovy, které je zdánlivě náhodné. Aktivní hráči na TikToku a Twitteru ale sdílí nepotvrzené informace o tom, že existuje tajný trik, kterým lze zajistit cestu na neobvyklý ostrov.

Autor příspěvku na webu Polygon nashromáždil hned několik “osvědčených” triků, jak tohoto efektu docílit. Většinou se týkají ptáka Orvilla. Některé zprávy tvrdí, že je nutné jej tleskáním donutit k stydlivosti, jiné, že musíte do budovy letiště vstoupit když sedí u počítače, případně dokonce o cíli cesty rozhoduje nástroj, který drží hráč v ruce. 

Ze spousty pokusů řady novinářů a hráčů, stejně jako z prostého faktu, že existuje obrovské množství názorů, jak se s jistotou na neobvyklý ostrov dostat, lze ale vydedukovat, že se jedná o nesmysl a cíl návštěvy je naprosto náhodný. Výsledky mohou být zkresleny maximálně statistickou pravděpodobností, že se milionům hráčů, kteří se o podobné vylomeniny pokouší, občas požadovaný efekt skutečně dostaví. 

Jinak ale můžete Orvillovi tleskat a ukazovat svou síťku na motýly jak chcete, efekt na následující let to mít nebude.

Animal Crossing: New Horizons dále dobývá svět. V Japonsku naprosto suverénně vévodí žebříčkům prodejů a postupně mu propadají i další členové naší redakce. Vojta ho ocenil čtyrkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama