Solo módu se v Apexu nejspíše nedočkáme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Solo módu se v Apexu nejspíše nedočkáme

Solo módu se v Apexu nejspíše nedočkáme

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 4. 2020 04:47
Reklama

Apex Legends přišla jako jedna z prvních battle royale her se systémem trojic. Vývojáři tak celou hru zkoncipovali právě pro to, aby si dané trojice hráčů pomáhaly, a samotní hráči nepobíhali po mapě jen tak. Hráči jsou ale stvoření asociální, a žádali vývojáře o přidání solo či duo módu.

Duos se nakonec do hry skutečně dostaly, a to prý permanentně, nikoliv pouze v rámci určité akce. Na hru to má dle slov vývojářů dobrý vliv, a to co se týče času pro vyhledávání zápasů i gameplay mechanismů. Solo mód ale prý není něco, s čím by vývojáři chtěli pracovat.

„Když jsme Solos představili jako limitovaný herní mód, viděli jsme, že to ve skutečnosti hru zasáhlo negativně, a to zejména co se nových hráčů a jejich zdržení ve hře týče. Účelně jsme designovali Legendy a jejich schopnosti pro týmovou kompozici, ale v Solos jsou některé Legendy a jejich schopnosti zbytečné.“

Pravdou je, že se vývojáři skutečně snaží o alespoň trochu rovnoměrné rozložení mezi hraním všech postav ve hře. Pokud se ale podíváme například na Lifeline, která figuruje primárně jako healovací support, a její velkou předností je například štít při oživování spoluhráče, je její využití v Solos téměř nulové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama