Jaké je hrát Dark Souls s RingFitem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaké je hrát Dark Souls s RingFitem

Jaké je hrát Dark Souls s RingFitem

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 4. 2020 08:35 2
Reklama

V současné době, kdy je velké procento z nás doma, je dobré si udržovat kondičku. Také díky tomu vystřelily prodeje RingFit Adventure do závratných výšin, protože jak lépe cvičit, než při hraní her. A co vlastně s tímto fitness doplňkem hrát? Co třeba Dark Souls.

Ne, nejedná se o překlep. Mezi hráči se totiž najdou zvláštní lidé, kteří nejspíše mají rádi utrpení. Dark Souls už tak nepatří mezi jednoduché hry, které by každý prošel s prstem v nose. Ale pak je tu youtuber a moder Super Louis 64, který se rozhodl, že svůj RingFit použije na hraní již zmíněného Dark Souls.

Využil tak pohyby, které Nintendo původně kalibrovalo pro RingFit Adventure, a přeprogramoval je tak, aby s nimi mohl hrát Dark Souls. Aby se ujistil, že nebude podvádět, pohybovat se může jenom běháním, a joystick funguje právě jen tehdy, když běhá. Stlačením RingFitu pak útočí. Je to opravdu zajímavá podívaná, a jeho tričko po 2 hodinách hraní lehce prozradí, že nejde o jednoduchou záležitost. Naše redakce bude mít RingFit k dispozici také, takže se rozhodně můžete těšit na recenzi. Jestli bude i RingFit Dark Souls, to se musíte nechat překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama