Google spouští základní verzi Stadie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Google spouští základní verzi Stadie

Google spouští základní verzi Stadie

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 4. 2020 06:21
Reklama

I když Stadia zatím není u nás přístupná, jakmile se k nám dostane, budeme mít možnost tuto službu vyzkoušet zcela zdarma. Google totiž včera oznámil možnost vyzkoušet verzi Stadia Pro na dva měsíce zdarma, a k tomu zpřístupnil základní verzi zdarma, a to permanentně.

O zpřístupnění verze zdarma se mluvilo už dříve, přičemž v únoru Google oznámil, že k tomu dojde v následujících měsících. Základní verze nabídne streamování v 1080p při 60 FPS a stereo audiu. Již tedy nebude nutné si zakoupit balíček s ovladačem, Chromecastem a předplatným. Pochopitelně ale verze zdarma nenabídne žádné hry.

Jak jsme již zmínili, Google také nabízí placenou verzi na dva měsíce zdarma. „Dodržovat sociální odstup je zdravé, ale zůstávat doma po dlouhou dobu může být těžké a můžete se cítit izolováni. Video hry pak mohou být cennou cestou k socializaci s kamarády a rodinou, proto dáváme hráčům ve 14 zemích přístup ke Stadii na dva měsíce zdarma.“

Stadia Pro v současné chvíli nabídne přístup k 9 hrám – Destiny 2, GRID, Gylt, SteamWorld Dig 2 a Quest: Hand of Gilgamech, Serious Sam Collection, Spitling, Stacks on Stacks a Thumper. Další tituly je pak možné si dále zakoupit, a i po vypršení „trialu“ vám zůstanou v knihovně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama