Další náznaky umělců mluví o Silent Hill
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další náznaky umělců mluví o Silent Hill

Další náznaky umělců mluví o Silent Hill

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 4. 2020 15:01 3
Reklama

V posledních měsících se stále množí odkazy a náznaky, které směřují k potenciální další tvorbě v rámci hororové značky Silent Hill. Často se jedná o lákavé příspěvky některých zkušených japonských umělců, kteří se často na sérii nějakým způsobem podíleli. Dnešním případem je Cuehiro Mauro, zkušený tvůrce, ilustrátor a malíř mang.

 Na svém soukromém Instagramovém účtu sdílel dva obrázky z návštěvy kanceláří společnosti Konami, jenž vlastní práva na značku. Vedle vstupu do budovy je zajímavý především záhadný snímek cedule s anglickým i japonským nápisem “Silent Hills” a popisem „Odpolední pozvánka, doufáme že se přidáte“.

Další náznaky umělců mluví o Silent Hill
i Zdroj: Hrej.cz

Zdrojový web Gamesradar upozorňuje na to, že po internetu kolují spekulace naznačující brzké odhalení pokračování značky. Dokonce se mluví o tom, že by mělo dojít k spolupráci rozkmotřeného dua Hideo Kodžima - Konami v delegaci Sony s výsledkem ve formě hry na PlayStation 5. Takový vývoj situace by byl samozřejmě velmi překvapivý a musíme jej považovat za nepravděpodobný, faktem ale je, že se Mauro na značce Silent Hills nějakým způsobem podílet bude.

 Do hororového mixu v tom případě přinese svůj velmi svébytný styl “nechutna”. Jeho tvorbu charakterizují velmi brutální, sadistické a sexuální tóny, přičemž je znám typickým motivem olizování očních bulv.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama