Rozdáváme prémiové klíče na WoT: Blitz
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozdáváme prémiové klíče na WoT: Blitz

Rozdáváme prémiové klíče na WoT: Blitz

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 4. 2020 08:34 1
Reklama

World of Tanks od společnosti Wargaming můžete hrát prakticky na libovolném zařízení. Kromě původní verze pro PC je tu i konzolová odnož s podtitulem Mercenaries a také mobilní WoT Blitz. Právě poslední jmenované hry se týká aktuální oznámení.

Tvůrci WoT Blitz totiž spojili své síly se společností Lunar Embassy a výsledkem je relativně originální synergie. Lunar Embassy se totiž zabývá prodejem pozemků na Měsíci. A hráči Blitzu mohou za své snažení být odměněni právě kusem lukrativní parcely v Moři klidu. Stačí se zapojit do nového herního režimu, který je spjat s hrátkami s gravitací a naší přirozenou družicí.

Autoři slibují, že se skutečně můžete stát legálními majiteli jednoho akru měsíční krajiny. Některé parcely budou rozdány během dnešního streamu, týkajícího se nového režimu, některé si budou hráči moci vybojovat. Bližší informace se dozvíte dnes večer, odkaz na stream naleznete níže. Nový režim Gravity Launch výrazně proměňuje hratelnost, na jeho vyzkoušení máte však pouze týden.

Pokud chcete WoT: Blitz vyzkoušet a přidat se tak ke zhruba 120 milionům hráčů, kteří si hru stáhli, máme pro vás malý bonus, který by vám mohl naskočení do akce zpříjemnit. Od společnosti Wargaming jsme dostali stovku klíčů, které vám na tři dny aktivují prémiový účet, zároveň dostanete tank a 500 zlaťáků. Abyste tyto bonusy aktivovali, použijte kód HREJROZDAVABLITZ (všechna písmena velká). Klíč je stejný pro všechny a bude funkční pro prvních 100 zájemců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama