Nové informace o hře Godfall pro PS5 a PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové informace o hře Godfall pro PS5 a PC

Nové informace o hře Godfall pro PS5 a PC

David Plecháček

David Plecháček

8. 4. 2020 13:31 2
Reklama

Zatím se možná herní průmysl spíše soustředí na novou generaci konzolí, ale neméně důležité jsou i hry, které zatím stojí v pozadí. Jednou z těch skutečně prvních next-gen her bylo RPG Godfall, které se ukázalo na loňském The Game Awards. Gearbox ale o novince zatím tolik nemluvil, nové kusé informace nám tak dávají alespoň částečnou představu, co od hry čekat.

S informacemi přišel Oficiální PlayStation magazín. Hra je pro tuto chvíli v plánu pro PlayStation 5 a PC, a i když se s jejím vydáním počítá někdy zkraje generace, nebude se jednat o titul, který by vyšel ještě i na PlayStationu 4. Godfall v každém případě bude chtít vytěžit z konzole maximum. Svou hratelností by měl podle OPM připomínat Monster Hunter World, ale zároveň bude v soubojích připomínat částečně i Dark Souls.

Základem hratelnosti je ale drop in - drop out gameplay známý právě z MHW nebo Destiny. Ostatně někteří vývojáři z Bungie jsou i v pětasedmdesátičlenném týmu. Godfall by měl nicméně odměňovat agresivní přístup. Vizuální stránku hry údajně ovlivnily knihy The Stormlight Archive od amerického spisovatele Brandona Sandersona, britský The First Law od Joe Abercrombieho nebo série Foundation (v českém překladu Nadace) od světoznámého Isaaca Asimova.

Údajně bychom se měli těšit na zasazení vysokého fantasy do světa rozděleného dle elementů země, vzduchu, ohně a duše. Základní premisou bude zastavit apokalypsu v roli posledního člena rytířského řádu, budeme si však moci vybrat jednu ze tří tříd, do nichž patří. Stále se jedná jen o povrchní informace a jsme zvědaví, co Gearbox ukáže v následujících měsících. Můžete si však připomenout prosincovou ukázku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama