Do No Man's Sky míří obří mechové
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do No Man's Sky míří obří mechové

Do No Man's Sky míří obří mechové

David Plecháček

David Plecháček

8. 4. 2020 11:09 2
Reklama

Vzpomínáte si na léto 2016? V té době svět čekal na jednu malou velkou hru, která ale dopadla doslova hrůzostrašně co se týče přijetí ze strany hráčů. Když ale porovnáme No Man's Sky tehdy a teď, uvidíme dvě diametrálně odlišné hry. Počet nejrůznějších obsahových updatů bychom už jen horko těžko spočítali. Víme jen to, že do hry míří další.

Další obohacení hry se nazývá Exo Mech Update, a už podle jeho názvu si můžete dovodit, co je jeho součástí. Roboti. O novém velkém updatu se vědělo už s předstihem, neboť unikl trailer, který jej představoval. Až teď ale Hello Games zveřejnili veškerý obsah oficiálně.

Tím největším lákadlem je nový mech Minotaur Heavy Exocraft Hybrid, který se stává novou možností, jak prozkoumávat jednotlivé planety. Nejde jen o obří přibližovadlo, Minotaur bude mít k dispozici i sadu unikátních nástrojů a předností. Z jedné strany oceníte fakt, že ho nijak neovlivňují přírodní podmínky panující na planetě, z druhé strany můžete z jeho nitra těžit napřímo veškeré suroviny. Jeho těžební laser navíc může být vylepšený na tzv. Terrain Manipulator, který může výrazně změnit tvář krajiny před vámi.

Na robotický oblek můžete zároveň připevnit solární panely, které mu budou za denního světla doplňovat energii. Signal Booster poté dokáže najít veškeré okolní body vašeho zájmu. Jak poté putování po různorodých planetách vypadá, ukazuje i níže přiložený trailer, v kokpitu ale můžete být i ve virtuální realitě. Bezplatný update by měl být dostupný už právě teď. Vrátíte se do nekonečného světa, nebo jste dali ambiciózní hře nadobro vale?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama