UFC pokračuje díky řešení z Mortal Kombat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UFC pokračuje díky řešení z Mortal Kombat

UFC pokračuje díky řešení z Mortal Kombat

David Plecháček

David Plecháček

7. 4. 2020 08:57 3
Reklama

Vidíte to každý den, pandemie koronaviru neplní jen světová média statistickými daty a novými poznatky, ale plní i herní média zprávami, které by v normálním světě nikdy nevycházely. Zcela nečekaně tak teď budeme hovořit o slovech Dany Whitea, prezidenta UFC, organizace, která jako celý svět musí řešit, jak se se všemi zákazy a nařízeními popasuje. Řešení se našlo v jedné videohře.

UFC – Ultimate Fighting Championship – je nejslavnější organizací pořádající zápasy MMA smíšených bojových umění. O stále rostoucí oblibě zápolení v oktagonech jste s největší pravděpodobností slyšeli, ale s rostoucí hrozbou nákazy muselo i UFC přerušit své aktivity. Stejně jako další sportovní ligy, i ono tak přichází o peníze ze vstupenek na sportovní klání nebo z televizních práv. Pokud jste si řešení vycházející z videohry spojili do slovíčka esport, jste vedle. Dana White totiž plánuje rozjet vlastní Mortal Kombat.

Pokud se podíváte na filmovou adaptaci stejnojmenné slavné série, víte, že se bojovníci odebrali na vlastní ostrov a tam bojovali na život a na smrt. Odeberme (pro někoho tu nejzajímavější) část o životě a smrti, ten zbytek je ale přesně to, co chce udělat White. „Zbývá mi už jen den nebo dva, abych pro nás zajistil soukromý ostrov,“ řekl v rozhovoru pro TMZ Sports. „Připravujeme už infrastrukturu... a 18. dubna bude UFC zpět.“

Na ostrov by UFC chtělo vozit svoje zápasníky, kteří nyní nemohou cestovat do USA. Kde se ostrov nachází, nechtěl White specifikovat. Celý příběh tak dostává ještě punc určitého tajemna, kde se vlastně všechna klání budou konat. Škoda jen, že v kleci nebude soupeřit Scorpion se Sub-Zerem, ale že se utká Justin Gaethje s Tonym Fergusonem. Gaethje nahradí superstar Khabiba Nurmagomedova, který bohužel vzhledem k izolaci nemůže vycestovat z Ruska. Celého projektu se samozřejmě nebudou účastnit žádní fanoušci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama