První letošní Inside Xbox proběhne dnes
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První letošní Inside Xbox proběhne dnes

První letošní Inside Xbox proběhne dnes

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 4. 2020 11:25
Reklama

S pravidelnými herními akcemi to letos bude všelijaké. Na E3 můžeme rovnou zapomenout, Gamescom dle našeho skromného odhadu také proběhne spíš jen v digitální podobě a jak to bude s těmi podzimními, to je ve hvězdách. Naštěstí jsou tu pořád ještě Nintendo Directy, State of Play, týkající se PlayStation, a také Inside Xbox. Posledně jmenovaná prezentace proběhne právě dnes.

Pokud ale čekáte, že se na ní dozvíme víc o chystaném novém Xboxu Series X, možná budete zklamáni. Microsoft se tentokrát chce věnovat především Game Passu, novinkám pro Sea of Thieves, chystaným Gears Tactics a hře Grounded. Novému Xboxu se ale prezentace úplně nevyhne, hostem bude totiž šéf programového managementu Xbox Series X Jason Ronald, který se v rozhovoru hodlá věnovat zveřejněným technickým specifikacím.

Hned po streamu Inside Xbox, jenž proběhne ve 23 hodin našeho času, dojde k hlubšímu představení Grounded, nového titulu, na němž pracuje studio Obsidian Entertainment. Jedná se o survival v netradičním prostředí, aktéři hry budou totiž zmenšeni do velikosti mraveců a budou bojovat o přežití v prostředí klasického předměstí, samozřejmě konfrontování s nebezpečím, jež přináší jejich titěrnost.

Akci můžete sledovat na YouTube, Twitchi, Mixeru nebo třeba Facebooku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama