Příští Resident Evil má mít podtitul Village
i Zdroj: Hrej.cz
Resident Evil Village Novinka Příští Resident Evil má mít podtitul Village

Příští Resident Evil má mít podtitul Village

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 4. 2020 11:26

S úniky kolem Resident Evilu 8 se doslova roztrhl pytel. O tom, jak bude příští díl hlavní série hororů od Capcomu vypadat, jsme se bavili v posledním hPodu a naposledy psali včera. Nyní přichází další indicie, která by nahrávala některým starším spekulacím. Třeba té, že se hra vůbec nebude jmenovat Resident Evil 8.

Reklama

Podle neověřeného zdroje by měla hra nést podtitul Village, do něhož bude mazaně vetknuta římská osmička. Leaker s přezdívkou AestheticGamer tvrdí, že se v hlavní roli vrátí Ethan Winters ze sedmého dílu, ale také veterán série Chris Redfield. Opět prý budeme herní svět sledovat z pohledu první osoby.

K oficiálnímu oznámení má údajně dojít velmi brzy, plánovaný termín vydání má spadat do prvního kvartálu příštího roku. V současné době se dle zdroje pracuje na systému inventáře, který má být mixem mezi 4. a 7. dílem. Slavnou čtyřku ostatně připomíná i zasazení do evropské vesnice, mezi další střípky informací patří přítomnost jakési čarodějnice, která má hlavního protagonistu pronásledovat v průběhu hry, působit mu halucinace a figurovat jako zdánlivě neporazitelné zlo.

Opět je třeba říct, že informace nepocházejí z ověřených zdrojů a nemají oficiální posvěcení Capcomu. Pokud ale platí to, co AestheticGamer tvrdí, měli bychom se oficiálního oznámení dočkat velmi brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama