Kromě Mafie 2 by mělo jít i o Mafii 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kromě Mafie 2 by mělo jít i o Mafii 3

Kromě Mafie 2 by mělo jít i o Mafii 3

David Plecháček

David Plecháček

7. 4. 2020 08:14 6
Reklama

Takže skutečně dostaneme možnost zahrát si za Vita Scalettu, projet si s ním Empire Bay a v úvodu navštívit rodnou Sicílii za druhé světové války v modernějším kabátku? Pokud pro vás včerejší registrovaná značka u jihokorejského regulačního úřadu nebyla dostatečným překvapením, možná vás utvrdí fakt, že se druhá Mafia objevila i u obdobného úřadu na Tchaj-wanu. Nebyla ale jediná.

Záznam je prakticky identický jako včera – Take-Two si nechalo ohodnotit Mafia 2: Definitive Editions, podle popisu ale víme, že mezi platformami chybí Nintendo Switch, hra vyjde jen na Xboxu One, PlayStationu 4 a PC. O vydání se pochopitelně opět postará 2K Games, nicméně jako vývojářské studio stojí opravdu Hangar 13.

Vedle Mafia 2: Definitive Edition ale stojí i Mafia 3, taktéž ve své definitivní edici. Stejně jako druhý díl, i ten třetí tak zřejmě v jednom balení zkompletuje hru se všemi třemi rozšířeními, kterými jsou Faster Baby!, Stones Unturned a Sign of the Times.

Magazín VG247 připomíná, že na začátku roku na konferenci vyhodnocující finanční výsledky mateřského Take-Two společnost přiznala, že dvě studia vyvíjí dosud neoznámené tituly, o kterých v dohledné době uslyšíme. Je možné, že jedním z nich bylo právě i Hangar 13, otázkou prozatím zůstává, které je to druhé...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama