Dean Hall pracuje na nové survival hře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dean Hall pracuje na nové survival hře

Dean Hall pracuje na nové survival hře

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 4. 2020 07:30
Reklama

Jméno Dean Hall by vám mohlo být stejně povědomé, jako Brendan Greene. Oba dva mají společné minimálně to, že začínali na Armě 3. Zatímco Greene stvořil žánr battle royale, a nyní se v rámci PUBG Corp. snaží o zcela novou hru, Hall zase pracoval na DayZ, a to nejdříve jako modu, a následně v Bohemia Interactive, kde pomáhal se samostatnou hrou.

V roce 2014 se Hall rozhodl z Bohemia Int. odejít, a založit si vlastní studio Rocketwerkz. Jelikož si nejspíše tvorby survival her užil dost, vydalo nové studio zajímavou vesmírnou hru Stationeers a VR titul Out of Ammo. Netrvalo ale dlouho, a Hall se vrací zpět k survival hrám.

Na svém Twitteru totiž oznámil, že se do studia Rocketwerkz připojil Brian Hicks. Ten působil taktéž v Bohemia Interactive, a to jako kreativní ředitel DayZ, odešel ale až v roce 2018. Hall dále píše, že Hicks bude pracovat jako vedoucí produkce na masivní neoznámené survival hře. O tomto projektu slyšíme poprvé, doufáme tedy, že se Hall o nové hře brzy rozpovídá více. DayZ patří mezi konceptem mezi velmi dobré survival hry, bohužel hře ublížil její technický stav ještě dlouho po vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama