Capcom se ptá na zájem po remacích RE
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom se ptá na zájem po remacích RE

Capcom se ptá na zájem po remacích RE

David Plecháček

David Plecháček

7. 4. 2020 11:30 5
Reklama

Nemáme zatím žádný důvod myslet si, že remake Resident Evilu 3 překoná v prodejích Resident Evil 2. Jak komunita, tak kritika se shoduje, že loňská hry byla lepší, čemuž odpovídají i čísla ze Steamu. Pořád jsme ale daleko od toho, abychom Resident Evil 3 označili za zklamání, protože oficiální čísla stále neznáme.

Zajímala by nás situace uvnitř Capcomu. I japonský vydavatel si musí uvědomovat, jak svět na čerstvě vydanou hru reaguje, ale jen on sám zná oficiální čísla, která jsou nejdůležitější. Je však otázkou, jaké jsou jeho plány do budoucna – pracuje už teď souběžně na dalším remaku? Podle dosavadních informací se zdá, že zatím ne. Otázkou však zůstává, jestli vůbec bude.

Jak správně tušíte, obloukem se vracíme k úvodu a k tomu, že o dalším postupu zřejmě rozhodnou prodané kopie třetího dílu a zájem fanoušků obecně. Capcom ale chce mít co nejvíce informací, a tak v Asii rozesílá dotazník ohledně toho, jestli je o další remaky vůbec zájem. Otázka zní: „Kdyby byl vydán remake dalšího dílu ze série Resident Evil, koupili byste ho?“

Hráči mají na výběr z několika možností, od té nejnadšenější, až po možnost „prosím, už ne“. Capcom navíc zdá se naznačuje, jestli si hráči koupí i next-gen konzole, a jestli by remake hráli tam. Ukazuje se, že o budoucích předělávkách ať už čtvrtého dílu nebo Code: Veronica ještě zdaleka rozhodnuto není. To, že práce na žádném z dílů zřejmě ani nezačaly, navíc možná ukazuje i na to, že autoři mají teď plné práce s vytvářením dílu osmého. O něm se v posledních dnech silně spekulovalo, potvrzení zatím ale nepřišlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama