ESRB hodnotí remaster třetího Saints Row
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ESRB hodnotí remaster třetího Saints Row

ESRB hodnotí remaster třetího Saints Row

David Plecháček

David Plecháček

6. 4. 2020 09:13
Reklama

Zdá se, že se dočkáme dalšího remasteru. A opět o něm víme díky regulačnímu úřadu ESRB, který uděluje ratingy hrám podle vhodnosti obsahu pro dané publikum. Ten zveřejnil záznam hry Saints Row: The Third Remastered. Zápis příliš informací nenabízí, snad jen to, že o hodnocení požádala společnost Koch Media a že remaster vyjde na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Existence tohoto remasteru není tak překvapivá. Okolo značky Saints Row je totiž relativně živo, především díky portům na Nintendo Switch. Tam před rokem vyšel jednak zmiňovaný třetí díl, novější čtvrtý díl s podtitulem Re-Elected poté vyšel před několika málo dny. Porty se dočkaly několika úprav, a je možné, že právě ty jsou základem i remasteru, který vyjde zřejmě ještě tento rok.

Navíc by měla být v přípravě i zbrusu nová hra, vývojáři ze studia Volition by měli projekt oznámit někdy během tohoto roku. Ostatně je nejvyšší čas, třetí Saints Row vyšlo v roce 2011, čtvrtý díl vyšel o dva roky později. Je ale pravda, že od té doby vývojáři vydali jednak stand-alone rozšíření Gat Out of Hell, ale především Agents of Mayhem zasazené do stejného univerza. Po této hře však následovalo propuštění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama