Další úniky kolem Resident Evil 8
i Zdroj: Hrej.cz
Resident Evil Village Novinka Další úniky kolem Resident Evil 8

Další úniky kolem Resident Evil 8

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 4. 2020 09:38

Celá řada z vás teď možná prožívá dobrodružství Jill Valentine a Carlose Oliveiry v zombiemi zamořeném Raccoon City v rámci remaku Resident Evil 3. Capcom ale už jistě hledí kupředu, vstříc budoucnosti své slavné značky. Kolem potenciálního Resident Evilu 8 (ať už se tak hra bude nebo nebude jmenovat) se v poslední době točí celá řada spekulací a úniků.

Reklama

Ten aktuální přináší insider s přezdívkou AestheticGamer aka Dusk Golem. Ten na Twitteru tvrdí, že nový díl série bude oznámen ještě tento měsíc a předpokládaný termín vydání by měl připadnout na příští rok. Chystaný projekt přitom údajně nebyl v průběhu celého vývoje považován za regulérní osmý díl, namísto toho mělo jít o další pokračování subsérie Revelations.

Stejně jako v Resident Evil 7 bychom měli svět pozorovat přímo očima protagonisty, hra ale údajně přinese změny, které ne každý fanoušek značky ocení. Podle AestheticGamera budou velkou součástí příběhu halucinace, okultismus, šílenství a nedůvěra vůči všemu a všem. 

S ohledem na to, že se nejedná o oficiální informace, berte je jednoznačně s rezervou. AestheticGamer v minulosti přinesl pravdivé zprávy v předstihu, zároveň se ale i mýlil, například v odhalení několika souběžně vyvíjených projektů pod značkou Silent Hill. Nezbývá než počkat, kdy a jak se Capcom uvolí a nechá nás nahlédnout pod pokličku budoucnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama