Agentura registruje remaster Mafie II
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agentura registruje remaster Mafie II

Agentura registruje remaster Mafie II

David Plecháček

David Plecháček

6. 4. 2020 09:54 1
Reklama

O remasteru Mafie se hovoří čím dál tím víc. To, co dříve vypadalo jen jako zbožné přání, se profiluje jako reálná věc. Zřejmě nejpřesvědčivějším důkazem o existenci vylepšené verze hry od 2K Czech je zápis u jihokorejské ratingové agentury.

Jako obvykle je ale existence remasteru to jediné, co o hře víme. Titul by měl nést název Mafia II: Definitive Edition, pro tuto chvíli ale není zřejmé, pro jaké platformy vyjde. Komise pro hodnocení herních ratingů totiž na svých stránkách uvádí, že remaster míří na „Unknown Platforms“ - můžeme však čekat, že hovoříme o PlayStationu 4, Xboxu One, PC a je otázkou, jestli i o Nintendu Switch.

Definitivní verze zřejmě bude obsahovat i všechna tři rozšíření, Jimmyho zradu, Jimmyho vendettu a Joeova dobrodružství (respektive Betrayal of Jimmy, Jimmy's Vendetta a Joe's Adventure).

Všeobecně vzato je otázkou, jak bude se sérií nakládáno v budoucnosti. Mafia III neoslnila ani kritiky, ani širokou herní veřejnost, všichni se ale stále shodují na tom, že měla potenciál. Několikrát se spekulovalo nad tím, že nás čtvrtý díl opět posune v čase, poslední zprávy z Hangar 13 ale ukazují, že se možná na další Mafii vůbec nepracuje. Kdo ví, jestli remaster nemá za úkol zjistit, jak velká poptávka tu po sérii vlastně je.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama