TABS má chybové DLC, peníze přispějí MSF
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TABS má chybové DLC, peníze přispějí MSF

TABS má chybové DLC, peníze přispějí MSF

David Plecháček

David Plecháček

3. 4. 2020 12:55
Reklama

Většina her se chce všech bugů před vydáním hry zbavit, vývojáři Totally Accurate Battle Simulator jich ale hráčům chtějí nabídnout víc. Je to sice zvláštní logika, v případě přihlouplého, zato návykového TABS ale vývojáři opravdu chystají DLC složené výhradně z chyb ve hře. Sice je k dispozici zdarma, můžete jej ale koupit a přispět tak dokonce na dobrou věc.

Pokud byste četli původní zprávu v originálním znění, věřím, že by vás napadlo, že do hry přibudou brouci. Hra, která se soustředí na simulaci boje muže proti muži, ale také muže proti mamutovi, proti bohům nebo proti vidlákům na trakařích, by jistě nějakého brouka snesla. Jak si poradí Zeus s božskou pohromou v podobě kobylek by jistě zajímalo každého z nás. V případě TABS se ale myslí bugy jako bugy.

Vývojáři ze studia Landfall záměrně rozbíjí svou hru a to konkrétně na jedenáct způsobů. Aktivovat můžete jakoukoliv chybu z vybraného seznamu, pohrát si třeba s velikostí jednotek, dát některým jiné schopnosti, než jaké dosud měli, nebo si třeba se zemskou přitažlivostí a vyskládat jednotky mamutů hezky nad sebe.

Jak už zaznělo, DLC je zdarma jak na Steamu, tak na Epic Games Store. Mnohem šlechetnější bude, když si koupíte jeho placenou verzi. Její součástí je úplně to samé, jen všech 5 dolarů (respektive část, která připadne z prodeje autorům) autoři pošlou na konto Lékařů bez hranic (Médicins Sans Frontiéres, MSF) na boj proti koronaviru. Pokud tak chcete přispět separátně nezávisle na autorech, nic vám nebrání.

A protože víme, že se doma určitě nudíte, můžete si připomenout naše starší vysílání. Titul byl navíc kdysi zdarma na Epic Games Store, pokud jej máte, měli byste ho sami vyzkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama