Darkest Dungeon obohatí PvP souboje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Darkest Dungeon obohatí PvP souboje

Darkest Dungeon obohatí PvP souboje

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 4. 2020 12:15
Reklama

Studio Red Hook předevčírem lákalo na zbrusu nové DLC pro Darkest Dungeon. Roguelike tahové RPG mělo v rámci multiplayerového rozšíření umožnit souboje v arénách mezi jednotlivými hráči. Velkou odezvu oznámení nemělo, bylo totiž považováno za aprílový žertík. Nyní to ale vypadá, že šlo o promyšlený marketingový tah. The Butcher's Circus totiž skutečně vyjde.

Nefalšované gladiátorské zápasy se odehrávají v zakrváceném šapitó. The Butcher's Circus je nová lokace, kde mohou hráči vyslat čtyři své hrdiny do boje na život a na smrt. Dobrou zprávou je, že nebudou riskovat krk dobrodruhů z kampaně, ta je od multiplayerových soubojů zřejmě oddělena. Vítězství zajistí postup v online žebříčku, čímž si účastníci zajistí nehynoucí slávu.

Krom samotného zápolení mohou hráči zapracovat na vlastním erbu, taktický prvek pak do hry vnáší speciální talismany, které mají sílu zvrátit krvavou řežbu ve vlastní prospěch. Autoři také vyzdvihují nové zvukové efekty, hudbu od Stuarta Chatwooda a vypravěčské vtípky Wayna Junea.

Zda bude v soubojích důležitá také psychická odolnost jednotlivých bojovníků, to zatím není jasné. K rozšíření momentálně není k dispozici ani žádný trailer, musíme si tedy vystačit s obrázky. Novinka by měla obohatit původní hru někdy během příštího měsíce, konkrétní datum známo není.

Že autoři vydají další rozšíření pro hru z roku 2016, zřejmě nikdo nečekal. Už jen proto, že bylo koncem února loňského roku oznámeno pokračování - Darkest Dungeon 2. Tuto skutečnost jeden z fanoušků na Twitteru neváhal autorům připomenout. Odpověď přišla záhy. Na dvojce se usilovně pracuje, DLC vytvořil samostatný tým na základě zvlášť vyčleněných prostředků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama