Hra DuckTales byla vtipem i realitou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hra DuckTales byla vtipem i realitou

Hra DuckTales byla vtipem i realitou

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 4. 2020 13:20 1
Reklama

Se včerejším dnem a spoustou aprílových vtípků se některá studia rozhodla například odhalit hry, které nemají vůbec v plánu vydat, nebo které vůbec nedávají smysl. Mezi ně se řadí i FDG Entertainment, které si udělalo srandu z toho, že vydá hru DuckTales. Tento vtip se ale nesetkal s přijetím fanoušků.

Ti byli zmatení, jestli se jedná o skutečné potvrzení hry, nebo o blbý vtip. Prý by se o hře tohoto typu nemělo vůbec vtipkovat, protože by si ji všichni rádi zahráli. Studio FDG nechalo celý včerejšek, aby se hráči trápili, a dnes odhalilo, že oba názory jsou vlastně pravdivé.

Vývojáři totiž v minulosti prý skutečně pracovali na prototypu hry DuckTales. Ten pak ukázali Disney, které jim ale bohužel neposkytlo licenci, a tím pádem možnost hru dodělat a vydat. FDG ale přišlo škoda všechen materiál zahodit, a tak hráčům přinesli alespoň obrázky ze hry v tento příhodný den.

Jaký by ale mohl být skutečný výsledek? Disney se už před nějakou dobou vyjádřilo tak, že chce změnit svůj přístup k licencování, a svou šanci má tak zkusit každé studio. Dle odpovědi v jednom z dalších tweetů se vývojáři o licenci snažili minulý rok, a hráči je podporují v tom, aby to zkusili ještě jednou, jelikož o hru by byl velký zájem. Možná právě to mohl být cílem vývojářů - ukázat Disney, že o hru by byl mezi hráči zájem. Co vy, zahráli byste si DuckTales?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama