Do Planet Zoo míří jihoamerický balíček
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Planet Zoo míří jihoamerický balíček

Do Planet Zoo míří jihoamerický balíček

David Plecháček

David Plecháček

2. 4. 2020 10:25
Reklama

Protože jsou lidé od přírody vynalézaví, začínají se množit na téma koronaviru i nejrůznější vtípky. Jeden z nich například přirovnává aktuální situaci v domovech k tomu, jak se asi cítí zvířata v zoologické zahradě. Pokud by to tak bylo, tak soudě podle zahrad z Planet Zoo se nemáme zase tak špatně! Jestliže máte spoustu času, právě Planet Zoo je ideální hrou, do níž můžete investovat.

O poslední hře studia Frontier Developments nepíšeme samozřejmě náhodou. Do hry se totiž chystá nové rozšíření, tzv. South America Pack. To přidává jihoamerický biom s 250 scenériemi a pěti novými zvířaty. Nově se můžete starat o jaguáry, lamy, listovice červenooké (alias žáby s červenýma očima), mravenečníky a opičky malpy.

Za nový obsah si vývojáři účtují 10 eur, což není vyloženě málo. Pokud byste se však do 9. dubna, kdy balíček vychází, nerozhoupali k nákupu, můžete se těšit i na bezplatné novinky, které spolu se South America balíčkem do hry dorazí. Jeho součástí bude několik vylepšení a možností, ale také nové předměty na obohacování výběhů, stavby nebo nové rostliny, případně vyšší obtížnost.

Obsah balíčku odpovídá tomu, na koho hra cílí. Planet Zoo si rozhodně zaslouží alespoň mírnou kritiku za počet zvířat, které obsahuje, stále například chybí akvária, nicméně největší vyžití v něm najdou hráči, kteří chtějí vytvořit překrásnou zahradu se vším všudy. Množství možných staveb, úprav, nebo nejrůznějších výzdob snese porovnání snad jen s Planet Coaster... tedy další hrou od Frontierů, anebo třeba s Cities: Skylines. Jste-li hračičkové, není nad čím přemýšlet.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama