Wasteland 3 se odkládá na srpen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wasteland 3 se odkládá na srpen

Wasteland 3 se odkládá na srpen

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 4. 2020 09:01 1
Reklama

Práce z domova se může zdát jako splněným snem. Nemusíte nikam dojíždět, jídlo máte po ruce, a asi si nebudeme nalhávat, že vaše produktivnost při home office nebude asi největší. Nejspíše právě tento problém může za to, že tu máte první oběť mezi nadcházejícími tituly.

InXile Entertainment pracuje na titulu Wasteland 3, a to zejména díky podpoře fanoušků přes crowdfundingovou stránku Fig. Těm vývojáři jako první oznámili smutnou zprávu ve formě odkladu Wasteland 3, a to právě kvůli práci z domova, která vývoj zpomaluje.

„Stejně jako většina společností jsme se přesunuli k práci z domova, a to před několika týdny. To s sebou samozřejmě nese spoustu výzev, které se zatím učíme zvládat. Byli jsme nadšení z toho, jak dobře byla přijata beta, ale realita je taková, že s novými výzvami bude naše vydání zasaženo. Jsme ve skvělé pozici, kdy nás podporuje jak Microsoft, tak Deep Silver pro to, abychom hru vydali v co nejlepších podmínkách, a že můžeme přidat pár měsíců pro doladění našeho produktu. Novým datem vydání je tedy 28. srpna 2020.“

Vývojáři prý budou nadále dávat dohromady poznatky z bety a pracovat na optimalizaci a dalších potřebných věcech, abychom dostali ten nejlepší co-op zážitek.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama