MW2 kvůli No Russian chybí na ruském PSN
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MW2 kvůli No Russian chybí na ruském PSN

MW2 kvůli No Russian chybí na ruském PSN

David Plecháček

David Plecháček

1. 4. 2020 06:04 1
Reklama

Dokážeme si představit, že máte v těchto dnech jiné starosti než videohry. Protože Activision udělal akci „kulový blesk“, možná vás minula jedna stěžejní zpráva – včera vyšlo na PlayStation Store remaster kampaně Call of Duty: Modern Warfare 2. Tedy až na Rusko. Jak tvrdí web Charlie Intel, ruská pobočka Sony Modern Warfare 2 na svém PSN nechce. Hádejte proč.

Když Modern Warfare 2 vyšlo, jedna specifická mise na sebe strhla prakticky všechnu pozornost. No Russian vyvolává pozornost i po letech. Ikonická mise, v níž jste přímými účastníky a strůjci atentátu na moskevském letišti, je asi nejčastěji zmiňovanou částí videoher, když dojde na téma kontroverzí. Někteří tuto realisticky zpracovanou misi vyzdvihují jako silnou ukázku hrůz, jichž jsou někteří schopní, jiní však soudí, že No Russian je za hranou a raději tuto část hry přeskakují.

Z toho samého důvodu brání SIE Russia vydání Modern Warfare 2 na tamním PS Store. Ačkoliv by se mohlo zdát, že je tato otázka ožehavá především tam, diskuze na její konto se roztočila i jinde ve světě, když některé její přítomnost v remasteru opět pobouřila. Na kterou stranu se kloní každý z nás je pro tuto chvíli vedlejší, faktem ale je, že se dočkala vydání v původní hře, a tak je logické, že je součástí i remasterované verze.

Jestli bude mít aktuální kauza nějaký vývoj, není zřejmé. S původní informací přišel twitterový účet Call of Duty Russia, který v příspěvku tvrdí, že vydání na PC a Xboxu One nic nebrání. Zdá se, že stanovisko Sony je v tomto směru konečné a neměnné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama