Gamescom nabídne program, i když nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gamescom nabídne program, i když nebude

Gamescom nabídne program, i když nebude

David Plecháček

David Plecháček

1. 4. 2020 09:52
Reklama

Svět se snaží odhadnout, jak bude situace vypadat za týden, za dva, maximálně za měsíc, chtít ale jakoukoliv predikci toho, co se bude dít za necelých pět měsíců, to je jako házet si korunou. Odpověď na otázku, jestli se Gamescom bude konat či ne, je tak naprosto irelevantní, spíše bychom s ním ale nepočítali. Přesto se v určitém slova smyslu konat bude.

Možná sice nepřivítá sta tisíce hráčů jako v minulých letech, zato udělá radost alespoň těm, kteří se účastní na dálku. Stejně jako loni se i letos bude konat Opening Night Live, kterou moderoval Geoff Keighley a o znovukonání informoval on sám na svém Twitteru. Není to ale jediný program, na který se můžeme těšit. Ačkoliv nevíme, jak budou vypadat tiskové konference, které bývají před kolínskou akcí vždy oproti E3 slabší, organizátoři Gamescomu slibují program po dobu všech dní konání.

Jestliže máte v kalendáři poznamenané rozmezí mezi 25. a 29. srpnem, nemusíte jej složitě vymazávat. Kromě ONL se totiž můžeme těšit na další streamy, které budou oproti předchozím ročníkům výrazně rozšířeny, stejně jako se můžeme těšit na nové, blíže nespecifikované moduly, díky kterým celý svět svůj zrak do Kolína nad Rýnem přeci jen na konci léta upře.

O fyzickém konání akce se bude teprve jednat. Organizátoři zasednou v polovině května, aby definitivně vyhodnotili stav s pandemií viru SARS-CoV-2 způsobující onemocnění COVID-19. Pokud bude konání alespoň trochu možné, v tu dobu bychom už měli vědět více. Pokud ne, jsou organizátoři vrátit jak vystavovatelům, tak návštěvníkům peníze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama