Valorant od Riotu zve hráče do uzavřené bety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valorant od Riotu zve hráče do uzavřené bety

Valorant od Riotu zve hráče do uzavřené bety

David Plecháček

David Plecháček

31. 3. 2020 11:23 1
Reklama

Od oznámení nových projektů společnosti Riot Games uběhlo jen krátká chvíle a už si budeme moci první z nich vyzkoušet. Nejblíže k vydání má evidentně first-person střílečka Valorant. Právě na ní se soustředí veškeré marketingové aktivity Riotu posledních dní, známe například všechny postavy, za něž budeme moci hrát. Teď už víme nejen za koho, ale také odpověď na otázku kdy.

Než se free-to-play mix Counter-Strike a Overwatche dostane do plné verze, bude si muset projít betaverzí. Dosud nebylo zřejmé, jestli se jich budou moci zúčastnit i hráči, Riot ale v poslední zprávě uvedl, že s nimi počítá. Už 7. dubna bude k dispozici uzavřená betaverze, do které se ale můžete přihlásit i vy pod tímto odkazem. Zda vás autoři populární League of Legends vyberou ale zaručit nedokážeme.

Ačkoliv o tom prozatímní zpráva nehovoří, můžeme se domnívat, že po uzavřené betě dojde k mnohem většímu testu, jehož se bude moci zúčastnit kdokoliv, kdo bude chtít. Takové očekávání je validní i z toho důvodu, že Riot bude jistě chtít otestovat infrastrukturu. Valorant bude mít 128-tick servery a právě vysoký framerate a nízká odezva jsou základními principy, na kterých Riot Valorant vystavěl. V tomto smyslu Riot doufá, že využije zkušenosti s LoL.

Kdy novinka vyjde není pro tuto chvíli zřejmé. Hráči, kteří měli možnost novou hero-shooter hru vyzkoušet, nicméně říkají, že se máme na co těšit. Mnohem více si paradoxně bere z CS:GO, i když se na první pohled nabízí spíše srovnání s hitem od Blizzardu. Dáte novince šanci, nebo vás free-to-play povaha hry spíše odrazuje?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama