Spekulace: RE8 výrazně změní tvář
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace: RE8 výrazně změní tvář

Spekulace: RE8 výrazně změní tvář

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 3. 2020 10:02 4
Reklama

V posledních dnech se herní svět doslova hemží úniky a spekulacemi, a nevyhýbají se ani v současnosti velmi živé značce Resident Evil. Jen pár dní před vydáním remasterovaného třetího dílu tak na povrch vytanuly zajímavé spekulace týkající se očekávaného regulérního pokračování. Dle leakera Dusk Golem by mohl Resident Evil 8 vypadat výrazně jinak, než jsme u akčně hororové série zvyklí.

Dle Dusk Golema je projekt ve vývoji více než tři roky (tzn. zhruba od vydání sedmého dílu) a aktuální datum vydání je stanoveno na rok 2021. To zároveň znamená, že by mělo v blízké době přijít oficiální oznámení.

Vývoj hry lze prý srovnat s tvorbou původní trojky z roku 1999, co to ale znamená konkrétně Golem odmítá popsat. Nejzajímavější informací je ale pravděpodobně tvrzení, že se novinka výrazně odkloní od dosavadní hratelnosti Resident Evil. A to natolik, že Golem očekává jistou nevoli a rozhořčení mezi dlouholetými fanoušky. Opět netušíme, co to může v praxi znamenat. Značka Resident Evil totiž není známa pro příliš konzervativní přístup k hratelnosti a experimenty jsou pro ni celkem charakteristické.

Dusk Golem v minulosti prokázal jistou věrohodnost při uvolňování podrobností o úspěšném remasteru Resident Evil 2. Uživatelé sociálních sítí a fanoušci série se aktivně přou, zda šlo skutečně o interní informace, nebo má Golem pouze dobrý odhad, tak jako tak je ale, jako vždy, nutné brát informace s velkou rezervou.

Jak byste si osmý díl Resident Evil představovali vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama