GTA VI se objevilo v CV jednoho herce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA VI se objevilo v CV jednoho herce

GTA VI se objevilo v CV jednoho herce

Radek Raudenský

Radek Raudenský

31. 3. 2020 09:49
Reklama

Máme tu další únik okolo Grand Theft Auto 6, který nám toho sice moc neřekne, ale ticho studia Rockstar je natolik tajemné, že každý ždibet informací jsou pro fanoušky této série zlatým lemem. Tentokrát se informace týká jednoho z herců a dabérů, a to Jorgeho Consejo.

Ten si do svého životopisu napsal, že v roce 2018 pracoval pro Rockstar Games jako postava „The Mexican“ na hře Grand Theft Auto VI. Nic víc, nic míň. Když se ho fanoušci série zeptali na další informace, Consejo řekl, že si pročetl smlouvu, tudíž pochopitelně nemůže nikomu říct více informací.

I s takto jednoduchou informací se ale dá pracovat. V minulosti přineslo několik spekulací informace o tom, že se nadcházející díl přesune k drogovým kartelům, přičemž příběh má být o tom, jak se z nuly staneme vůdci jednoho takového gangu. Postava „The Mexican“ by tomu mohla nahrávat, pochopitelně se ale s mexickými postavami můžeme potkat kdekoliv. Oznámení hry ale nejspíše nepřijde brzy. Hráč, který se Jasona Schreiera zeptal, jestli má Rockstar odhalit novou hru brzy (dokonce tento měsíc). Schreier mu odpověděl „Nedělej si zbytečné naděje.“

GTA VI se objevilo v CV jednoho herce
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama