Gold hry nabídnou Project Cars 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gold hry nabídnou Project Cars 2

Gold hry nabídnou Project Cars 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

31. 3. 2020 14:03 3
Reklama

Je konec měsíce, a v tento čas nám Microsoft pravidelně přináší informace o hrách, na které se mohou těšit členové Xbox Live Gold. Měsíc duben nabídne velmi zajímavé závody, ale nebojte se, také si zabojujeme nebo projdeme pixelovým světem.

Největším tahákem dubnových her zdarma je rozhodně Project CARS 2. Hra od studia Slightly Mad Studios láká na velký výběr aut, ale zejména na skutečnou simulaci řízení auta, závodění, změnu počasí, povrchu i dne a noci. Stále se jedná o prémiovou hru, v současné chvíli se stále na Steamu prodává za 60 euro, takže Microsoft za tento kousek rozhodně chválíme.

Druhou závodní hrou je pak Toybox Turbos od Codemasters. V té přesedneme do malých autíček, se kterými jsme si hráli jako malé děti. S těmi pak budeme projíždět dráhami jako kulečníkový stůl, stůl se snídaní nebo školní třídou. To vše je pak doplněno power-upy, se kterými můžeme ostatním závodníkům pěkně znepříjemnit život.

Následuje Fable Anniversary, remasterovaný první díl s novými texturami, modely i osvětlením, a Knights of Pen and Paper Bundle, balíček prvního i druhého dílu pixer-artového RPG, ve kterém jste jak hráčem, tak vypravěčem.  Zatímco Project Cars a KoPaP jsou určené pro Xbox One, Fable a Toybox zase pro Xbox 360, díky zpětné kompatibilitě si ale hráči na XONE užijí všechny tituly.

Gold hry nabídnou Project Cars 2
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama