Film Uncharted byl opět odložen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film Uncharted byl opět odložen

Film Uncharted byl opět odložen

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 3. 2020 10:19 1
Reklama

Pokolikáté? Tentokrát však není na vině nekonečná spirála problémů s hledáním vhodného režiséra, za poslední odklad vydání dlouho očekávaného snímku může epidemie onemocnění Covid-19. Na dobrodružství s Tomem Hollandem, Markem Wahlbergem a Antoniem Banderasem si tak počkáme minimálně půl roku.

Ke kroku se produkční společnost Sony rozhodla ve větším měřítku, vedle Uncharted odložila na příští rok také plánované snímky Ghostbusters: Afterlife, “superhrdinský” Morbius, válečný Greyhound nebo drama Fatherhood. Uncharted byl po sérii odkladů a změn na režisérské sesli odložen ještě před tím, než vůbec mohla začít samotná produkce.

Původní datum vydání 5. března 2021 se odsunulo o více než 7 měsíců na 8. října téhož roku. To ale není nijak směrodatné, záležet bude na tom, jak se bude nadále vyvíjet globální situace (film bude vzhledem ke své povaze natáčen v několika různých zemích) a skutečné uvedení do kin může přijít ještě mnohem později. 

V současnosti na projektu jako režisér pracuje Ruben Fleischer, který si do životopisu zapsal úspěšnou dvojici komedií Zombieland, a za scénářem stojí autoři prvního filmového Iron Mana (2008), duo Art Marcum a Matt Holloway. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama