Artifact žije, Valve sděluje několik změn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Artifact žije, Valve sděluje několik změn

Artifact žije, Valve sděluje několik změn

Radek Raudenský

Radek Raudenský

31. 3. 2020 06:43
Reklama

V tuto chvíli by se mohlo zdát, že se Valve nevěnuje ničemu jinému, než je Half-Life: Alyx. Nový díl série, který se přesunul do VR, sbírá velmi kladná hodnocení a jedná se o velký úspěch. Jenže vývojáři nezapomínají ani na ty hry, na které by hráči raději zapomenuli. Mluvíme o Artifactu.

Již před nějakou dobou se z ničeho nic na stránkách Artifactu objevila zpráva, že Valve na Artifactu stále pracuje. Stejně tak se oživil i Twitter této hry s tím, že více informací jsme se měli dozvědět po vydání Half-Life: Alyx.  To už je za námi, a vývojáři několik informací skutečně přináší.

Artifact je prý stále v před-vývojovém procesu, chystá se ale spousta změn. Jako první Valve vytasilo oddálení plochy tak, aby mohli hráči vidět všechny tři hrací pole, což je sice rozhodně vítaná novinka, pokud by ale byla tou jedinou a nejdůležitější, o Valve bychom si nemysleli nic dobrého.

Naštěstí tomu tak není, obrovskou novinkou bude práce s kartami, kterou hráči kritizovali od samého počátku. Karty se prý nebudou prodávat jako tomu bylo při prvním vydání, ale hráči je budou získávat skrz hraní, tedy možná podobně jako je tomu u konkurenčního Legends of Runettera. A stejně jako Riot Games, i Valve sděluje, že nechce vydělávat na kartách nebo balíčcích.

V tuto chvíli prý studio testuje „nudné věci“, ale brzy by se měly zaslat pozvánku pro první testery. Těmi budou hráči, kteří si hru zakoupili před dneškem. Dle dalších informací budou většina karet či balíčků z původní hry vymazána, což rozhodně není dobrá zpráva pro ty, kteří si karty v původním Artifactu nakupovali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama