CI Games pracují na SGW: Contracts 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CI Games pracují na SGW: Contracts 2

CI Games pracují na SGW: Contracts 2

David Plecháček

David Plecháček

30. 3. 2020 13:50
Reklama

Stačí jedna nepovedená hra a může se změnit celá série. To je přesně případ Sniper Ghost Warrior 3. Tehdy si vývojáři z CI Games vzali až příliš velké sousto, situaci nezvládli a SGW 3 skončilo neúspěchem a pro studio nastaly krušné časy. Další hra musela být menší a levnější, a právě proto vznikl nový koncept á la Hitman, Sniper Ghost Warrior Contracts. A ten slavil úspěch.

Jak jinak si vysvětlit, že Marek Tyminski v rozhovoru pro polský magazín Strefa Inwestorow hovoří už o tom, že vzniká druhý díl? Contracts vyšlo už v listopadu a pokračování už je v plné produkci. Na hře údajně pracuje zkušený tým, jak ale prezident CI Games říká, přestože jde v základu o velice podobnou hru, měla by být ještě levnější. Jestli menší rozpočet znamená to, že vývojáři díky zkušenostem a již vytvořeným assetům ušetří, nebo jestli bude hra v několika ohledech osekanější, ale Tyminski neřekl.

Datum vydání hry prozatím není známé, měli bychom se jej dozvědět později, jediné, co víme, je to, že se hra nevyjde letos. Titul by měl vyjít na PC a konzolích, otázkou však je, jestli půjde o současnou, nebo budoucí generaci. Ve hře jsou samozřejmě i obě varianty.

Sniper Ghost Warrior však není jedinou sérií, na které vývojáři pracují. Už nějaký čas vyvíjí Lord of the Fallen 2. První díl před lety odhalil studio Deck 17, které později vytvořilo první a druhé The Surge. Lords of the Fallen 2 ale už bývalé City Interactive vyvíjí svépomocí. Jak Tyminski v témže rozhovoru řekl, novinka vyjde na PC a nové generaci konzolí. Vývoj se vzhledem k propouštění v roce 2018 opozdil, momentálně autoři hledají nové zaměstnance, aby mohl opět nabrat na rychlosti. Jeho vydání je tak zatím v nedohlednu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama