Beyond The Wire je akce z 1. světové války
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond The Wire je akce z 1. světové války

Beyond The Wire je akce z 1. světové války

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 3. 2020 08:00
Reklama

Stříleček zasazených do první světové války mnoho není, v posledních letech by se jich ale několik našlo. Patří sem například Verdun, loňský Tannenberg, zapomenout nesmíme ani na Battlefield 1, v němž si autoři historické reálie lehce poupravili k obrazu svému. Výčet brzy rozšíří čerstvě oznámená akce Beyond The Wire.

Novinka nažene hráče na bojiště západní fronty. Válečný konflikt nabídne vše, co byste od něj čekali. Vojáci schovaní v úzkých zákopech se proběhnou i po rozlehlých bojištích ve snaze srazit k zemi nepřítele a pokud možno také přežít. V boji na dálku se počítá ostražitost a schopnost sledovat dění přes mířidla, boj na blízko zase prověří, jak se pěšáci naučili mávat s bajonetem. Velkým tahákem je jistě skutečnost, že se proti sobě postaví padesát vojáků na každé straně.

Za novinkou stojí tým Redstone Interactive pod hlavičkou Offworld Industries. Sebevědomí autorům rozhodně nechybí. Nebojí se prohlásit, že se hráči s takto komplexním zážitkem ještě nesetkali. Sluší se dodat, že zkušenosti s válečnými akcemi již autoři mají. Vlastně by se dalo říct, že se na ně specializují. Offworld Industries mají v portfoliu taktickou first-person střílečku Squad, posledním zářezem je pak dobře přijatá akce Post Scriptum. Ve hrách se odráží snaha o realismus, dá se očekávat, že Beyond The Wire v tomto ohledu nebude jiné.

Hra by se ještě letos měla objevit ve formě předběžného přístupu, ještě před tím ji čeká uzavřené testování. Do něj se mohou všichni zájemci zaregistrovat zde. Vydání plné verze je v plánu nejdříve v průběhu příštího roku. Ta by pak měla obsahovat více zbraní, frakcí, map a herních režimů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama