Vyzvedněte si World War Z zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzvedněte si World War Z zdarma

Vyzvedněte si World War Z zdarma

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 3. 2020 15:19 26
Reklama

Před pár desítkami minut jsme vás informovali o tom, že Epic Game zakládá vlastní vydavatelskou divizi, která nabízí velmi štědré podmínky, ale nejspíše také přísná kritéria pro přijetí. A jen o pár desítek minut později společnost odhaluje další velkou novinku.

Hry zdarma rozdává Epic Games Store už pěknou řadu měsíců. Od nového roku se každý čtvrtek nabídka pravidelně mění, a většinou víme předem, co čekat od dalšího týdne. Věděli jsme, že od dneška si budeme moct vyzvednout dvě hry, a to Figment a Tormentor x Punisher. Jako překvapení ale Epic společně se Saber Interactive a Focus Home Interactive přihazuje ještě World War Z.

Tato multiplayerová záležitost vyšla téměř před rokem, vývojáři se o ní neustále starají, a kromě nových map či zbraní se do hry dostává i crossplay, který dovolí hrát prozatím mezi hráči na PC a Xbox One. Právě v rámci oslav tohoto updatu si můžeme tuto hru vyzvednout zdarma.

Čas na to máme až do 2. dubna, kdy se nabídka opět vymění. Na Xbox One sice hra není zdarma, zahrát si jí ale můžete buď v rámci Xbox Game Pass, nebo zakoupit o 75 procent levněji. Obecně je pak World War Z zejména o spojení 4 hráčů, kteří se musí probojovat masou zombie, přičemž vývojáři neskrývají inspiraci v legendární sérii Left 4 Dead.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama