Taipei Game Show se po odkladu ruší
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Taipei Game Show se po odkladu ruší

Taipei Game Show se po odkladu ruší

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 3. 2020 12:45
Reklama

Obětí koronaviru se stává další velká herní akce. The Taipei Game Show se měla původně odehrát již v únoru, organizátoři ale následně datum konání posunuli na 25. června, aby nakonec akci zcela zrušili, a to kvůli zdravotním a bezpečnostním rizikům.

„Taipei Game Show byla původně přesunuta na 25. června. S eskalací nového koronaviru a novými pravidly Taiwan CDC, které zakazuje všechny akce nad 100 lidí jsme se po konzultaci s většinou vystavovatelů rozhodli oficiálně zrušit Taipei Game Show a Asia Pacific Game Summit.“

Jak pak sami vývojáři zmiňují, na akci se každý rok přijede podívat přes 300 tisíc návštěvníků, což je obrovský risk. Navíc se v zemi nyní nachází 235 potvrzených případů nákazy koronavirem, a kvůli omezením se někteří vystavovatelé a partneři nemohou ani dostat přes hraniční kontroly.

Původně jsme se na akci měli dočkat působení jak Cyberpunk 2077, tak Elden Ring. Je ale možné, že se nějaké informace dozvíme ještě prostřednictvím streamů, které organizátoři chtějí stále uspořádat. Jedná se o Online Business Matching Event a Taipei Game Show LIVE!.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama